2n Cartell Gener Ceràmic 2022 i properes activitats

PRIMERA ACTIVITAT

3ª CONFERÈNCIA GENER CERÀMIC 2022

Dimecres 23 de febrer a les 19 hores a la Masoveria de Can Tinturé

Sota el títol genèric de “RELACIÓ ENTRE ORIENT I OCCIDENT”, “Madola”, Maria Àngels Domingo Laplana, ceramista, escultora i pintora, ens explicarà el Simposi Internacional d’escultures a l’aire lliure celebrat a Korea i organitzat per la Fundació Icheon Park que ella a titulat: “KOREA UNA EXPERIÈNCIA MULTICULTURAL”. Es va convidar a 9 artistes internacionals per fer una experiència multicultural entre Orient i Occident i col·locar una obra pública de cada un d’ells/elles al Icheon Park de Korea del Sud.

SEGONA ACTIVITAT

FORUM DE PATRIMONI INDUSTRIAL organitzat per l’AMCTAIC

Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica

Dilluns 28 de febrer de 2022, 18:30 h

Col·legi d’Enginyers, Via Laietana, 39  Barcelona

LA RAJOLETA D’ESPLUGUES, UN CAS SINGULAR. HISTORIA I PATRIMONI

A càrrec de Roser Vilardell i Tarruella, directora dels Museus d’Esplugues de Llobregat i  Vicent Joan Estall i Poles, Director del Museu del  “Manolo Safont” i Museu d’Arqueologia d’Onda.

La fàbrica Pujol i Bausis, avui reconvertida en el Museu de Ceràmica La Rajoleta, esdevé un obligat punt de referència de la ceràmica industrial a Catalunya. En l’actualitat, malgrat la desaparició de les naus de la fàbrica, es conserva in situ un conjunt excepcional de diferents tipologies de forns que marquen el seu caràcter singular i únic en l’àmbit espanyol i europeu. Un patrimoni no suficientment conegut que cal valorar, difondre i protegir.

.Segons la situació  sanitària la conferència es podrà fer en format híbrid (presencial i en línia). Per participar-hi i tenir l’enllaç cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 // 638 320 070 o bé a secretaria@amctaic.org