ÚLTIM ACTE AMPEL DE L’ANY 2019

Aquest acte va tenir tres parts: la presentació del 11è Gener Ceràmic; un primer esborrany de la propera sortida cultural a Terol; la presentació de la rajola 2019 i el concurs fotogràfic.

El nostre president honorífic, el doctor Jordi Setoain, ens va fer un tastet del tema del Gener Ceràmic 2020 que porta per títol “El fang: habitatge i art”, amb una petita explicació acompanyada de fotografies on si poden veure cabanes i cases construïdes amb fang o adob, barreja de fang i palla.

El nostre company de Junta, en Ricardo de Campos ens va fer una breu exposició del que tenia fins ara preparat, per a la propera sortida a la segona Pasqua de la província de Terol.

A continuació, la senyora Carme Comas, tècnica dels Museus d’Esplugues, ens va presentar la rajola 2019 explicant-nos la seva procedència. Aquesta rajola formava part d’un arrambador en un edifici modernista i havia estat dissenyada i produïda a la fàbrica Pujol i Bausis d’Esplugues.

Seguidament, es va fer el recompte de vots que els assistents a l’acte havien dipositat a l’urna habilitada per a la votació del concurs fotogràfic. El resultat va ser un empat a vots entre dues fotografies presentades, una per la senyora Mª Lluïsa Borrull i l’altra pel senyor Ricardo de Campos. La senyora Carme Comas els hi va entrega a cada un d’ells el premi que no era altre que la rajola de l’any presentada anteriorment.

L’acte es va acabar amb un pica-pica, salat i dols, i una copa de cava per desitjar-nos un bon Nadal i una feliç entrada d’any 2020.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *