Activitats d’Octubre fins Desembre 2016

Dijous dia 20 d’octubre: Visita matinal guiada al HASH MARIHUANA&HEMP MUSEU. Palau dels segles XVI-XVII, transformat, el 1908, en palau modernista per l’arquitecte Manuel Raspall. Dinar pels voltants opcional.

Màxim 25 persones. Trobada a les 9.30 hores a la parada del Tram Pont d’Esplugues o a les 10.30 hores a la porta del museu, carrer Ample 35. Preu de la visita 7,50 €. 
Per a inscripcions: Museu de Can Tinturé, telèfon 93 470 02 18. Imprescindible deixar el telèfon mòbil.
Dissabte dia 19 de novembre: Modernisme gironí a través de l’obra de Rafael Masó i dels seus col·laboradors terrissaires. Visita a la Casa-Museu Rafael Masó i al Museu de la Terrissa de Quart inaugurat recentment.
Sortida d’Esplugues, plaça de Santa Magdalena, a les 9 hores. Dinar a Quart entre mig de les dues visites. Hora de tornada a Esplugues, 19.30 aproximadament. Preu de la sortida: autocar, dinar i entrades 45 € els socis; 50 € els simpatitzants. Places limitades a 32 persones.
Per a inscripcions: Museu de Can Tinturé, telèfon 93 470 02 18. Imprescindible deixar el telèfon mòbil.
Dimecres 14 de desembre a les 19 hores: Assemblea general de socis/sòcies d’AMPEL a la Masoveria de Can Tinturé. Conferència a càrrec de la directora del museu de Can Tinturé senyora Roser Vilardell, “entorn dels mostraris de rajoles de Pujol i Bausis dels principals arquitectes modernistes”. Es donarà un petit obsequi als assistents i acabarem amb una copa de cava.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *