Activitats d’AMPEL fins al mes de juny

Us informem de les properes activitats d’AMPEL fins al mes de juny:

DIMECRES 22 DE MARÇ: visita al barri de La Ribera i a Santa Maria del Mar guiats per la sòcia i historiadora Rosa M. Masalles.

Trobada a les 9.30 a la parada del Tram de Pont d’Esplugues o a les 10.30 hores a la plaça Sant Just, darrera de l’ajuntament de Barcelona.  Aquelles persones que vulguin visitar les terrasses, la cripta i altres estances a les que s’hi accedeix mitjançant escales, haurien de dir-ho al moment de fer la inscripció atès que si el grup supera les deu persones cal una reserva prèvia.

La visita és gratuïta. L’accés als terrats costa 10€ o be 8€ si són jubilats. Dinar opcional. Màxim 30 persones.

DIMECRES 29 DE MARÇ: 19 hores a la Masoveria de Can Tinturé. Organitzat pel MEL i dins la programació del Mes de la Dona, i de la mà del ceramòleg Emili Sampere, s’encetaran els actes commemoratius del centenari d’Angelina Alós amb la conferència “Angelina Alós, treballadora de l’art de la ceràmica”.  Amb aquesta xerrada ens aproparem a un personatge carismàtic des de diferents vessants: d’artista, de dona, de mestra i de ceramista. Comptarem amb la col·laboració de Blanca Morales, filla de l’artista.

A continuació, es farà la presentació del llibre “Historiografía de la Cerámica Española”, editat per AMPEL, a càrrec del propi autor Emili Sampere i del doctor Jorge Setoain, president honorífic d’AMPEL. 

DIMECRES 05 D’ABRIL: visita a la Fundació Ramón Pla Armengol per veure la magnífica col·lecció de mobles Núria Pla.

Màxim 30 persones dividides amb dos torns de 15. Primera visita a les 11 hores, segona visita a les 12 hores. Preu 5 € per persona, preu de grup. Trobada a les 9.45 hores a la parada del Tram de Pont d’Esplugues o a les 10.45 hores a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat 114-132, davant de la parada del bus 32.

Imprescindible apuntar-s’hi amb nom i cognoms ja que ens exigeixen, prèviament, el llistat de visitants.

DISSABTE 13 DE MAIG: sortida a Blanes per visitar el Jardí de Marimurtra al matí i el de Santa Clotilde a Lloret de Mar a la tarda. Dinar al restaurant Can Flores de Blanes. Detalls a concretar més endavant.

DIMECRES 24 DE MAIG: 19 hores a la Masoveria de Can Tinturé conferència sobre Jardins i Cases Senyorials-Àrea Metropolitana a càrrec d‘Ignacio Somovilla, historiador de l’art. Aquesta conferència es fa desprès de la visita als jardins de Blanes i Lloret per un tema d’agenda del conferenciant.

2-3-4-5 DE JUNYviatge cultural a Osca. Visites guiades a: dia 2 sortida d’Esplugues; dia 3 Osca, dia 4 Sant Juan de la Peña i Leyre i dia 5 AlquezarRoda de Isábena i tornada a Esplugues.

Preu quasi definitiu: en habitació doble: 215 €/persona; en habitació individual: 245 €/persona.

Detalls a concretar més endavant.

Es convenient saber el més aviat possible les persones que desitgin una habitació individual.

DIMECRES 14 DE JUNY: Final de curs: concurs fotogràfic sobre les sortides del curs 2016-2017. Brindarem amb una copa de cava.

En tot el que siguin sortides, caldrà apuntar-se al Museu de Can Tinturé telèfon 93 470 02 18, de dilluns a divendres matins de 9 a 14 hores, tardes de 17 a 20 hores cada dia excepte dilluns. Imprescindible deixar telèfon mòbil.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *