ACTE DE CLAUSURA DE LA 19a BIENNAL ANGELINA ALÓS: “RE-MIRADES”

El passat diumenge 13 de gener i al Museu de Can Tinturé, va tenir lloc l’acte de clausura de la 19a Biennal Angelina Alòs. Com sabeu, aquesta concurs acull peces de ceramistes de tot el món i cada vegada són més els concursants de fora de Catalunya i d’Espanya que s’hi presenten. Al seu dia, el jurat especialitat va decidir quina era la peça guanyadora que podeu veure en la fotografia següent:

L’acte va tenir una molt bona assistència de gent, cosa que el va fer més lluït encara. La presentació del mateix va corre a càrrec de la directora dels Museus, senyora Roser Vilardell, qui va presentar a la directora de l’Escola Municipal de Ceràmica d’Esplugues, senyora Ariadna Benavides, que va fer una última visita comentada de les obres exposades: reconeixement dels materials tant de base com de recobriments, dificultats de les diferents tècniques emprades en els acabats i, finalment, tendències actuals en la ceràmica de creació.

Fet el recompte de les butlletes de la votació popular dels assistents a l’exposició durant tot el temps en exhibició, l’obra escollida com a Premi del Públic va ser la que podeu veure a part de la resta de fotografies.

Va tancar l’acte la regidora de Cultura de l’ajuntament d’Esplugues, senyora Maribel Aguilera.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *