Viatge cultural

a través dels vestigis antics, medievals i contemporanis,

acompanyats pel  professor Dr. GASPAR COLL, medievalista

MAIG 25, 26, 27, 28  (Segona Pasqua)

 

DIVENDRES 25 de maig

Esplugues – Nimes

16 h   Sortida davant de l’Ajuntament d’Esplugues.

Parades breus pel camí (4,30h de recorregut) arribada a l’hotel i distribució d’habitacions HOTEL NIMEACTIVE (152, rue Claude Nicolas Ledoux T. 0033466381384)

Sopar: lliure

DISSABTE 26 de maig

8h      Esmorzar

Matí:   Sortida a UZÈS (Vall de l’Eure). Visita al poble ple d’història; Palau Ducal; mercat tradicional els dissabtes a la Plaça de les herbes; a 5km. Saint-Quentin-la-Poterie – Museu de les Terrailles, centre productor d’aquesta ceràmica tan característica.

Dinar:  a UZÈS – Catedral de Sant Teodorit i a l’antic palau episcopal Museu Georges Borias (ceràmiques Pichon i terracuites de St. Quentin-la-Poterie)

Tarda: Visita a NIMES, nucli antic  Amfiteatre, Maison Carré i Carré d’Art edifici de Norman Foster. És mediateca i centre d’exposicions d’art contemporani.

Sopar: lliure

DIUMENGE 27 de maig

8h      Esmorzar

Matí:   Sortida a PONT DU GARD (aqüeducte i pont romà declarat Patrimoni de la UNESCO, construït en època dels emperadors Claudi i de Neró. Interessant també la vegetació autòctona de garrigues. Visita a VILLENEUVE-LEZ-AVIGNON amb el característic paisatge de la Vall del Rodan; Torre de Philippe-le-Bel i Chartreuse du val de Bénédiction.

Dinar:  Villeneuve-Lez- Avignons

Tarda: Visita a AVINYÓ amb el Palau dels Papes i Petit Palais

Sopar: lliure a NIMES

 

DILLUNS 28 de maig

 

7.30h Esmorzar i maletes a l’autocar

Matí:   Visita a Saint-Rémy-de-Provença per veure el Glanum (jaciment romà i hel·lenístic); Monestir Saint-Paul-de- Mausole (on hi va residir Van Gogh del 3 de maig de 1889/ 16 de maig 1890) Aquest dia té lloc, des d’època antiga, la festa de la Trashumància i la fira de formatges

Dinar:  a ARLES per visitar l’església romànica de St. Trophime

Tarda: visita Saint-Gilles

VESPRE arribada a Esplugues, plaça de l’Ajuntament

_____________________

PREU DEL VIATGE: tot inclòs: autocar+hotel+entrades+ dinars (excepte els sopars)

SOCI298 euros (en habitació doble;  suplement de 108 euros en hab. individual)

NO SOCI318 euros

1r. Pagament: 165,- euros – ingressar al compte d’AMPEL, BANC DE SANTANDER núm. 00491782532310008908 – indicant nom i cognoms de cada persona per separat.

Informar que s’ha fet el pagament enviant un correu a info@ampel.cat o trucant a la Laura 650 941 242 indicant amb qui es comparteix l’habitació doble

Data límit fins el 28 d’abril

2n. pagament la resta dels diners fins el 20 de Maig, (indicant el nom i cognoms) i seguint el mateix procediment per informar.

________________________________________

notes: a l’hora de fer la reserva per correu electrònic, especifiqueu:

núm. DNI , núm. de telèfon mòbil, si voleu habitació individual, si voleu llit de matrimoni, al·lèrgies o incompatibilitats alimentàries.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *