SORTIDA AMPEL A LA FUNDACIÓ LA FONTANA I AL SALT DE LA FORADADA

 

El 29 de setembre vam tenir el goig de visitar la Fundació privada La Fontana on hi ha exposades  col·leccions de ceràmica de diversos ceramistes de diferents llocs d’Espanya. Vam quedar impressionats per la presentació de les col·leccions ordenades pel seu lloc de fabricació amb un rigor i bon gust poc habitual. Tot i la quantitat de peces exposades, en cap moment tens la sensació d’amuntegament la qual cosa permet fer-se càrrec de l’evolució dels diferents estils, processos de fabricació i utilitat de les peces.

Ara bé, on tots els visitants vam quedar estorats va ser quan, una vegada vistes totes les col·leccions de ceràmica, vam poder visitar la col·lecció d’instruments musicals de diferents parts del mon: Àfrica, Amèrica del Sud, Orient Mitjà, Xina, La Índia, Japó, Indonèsia, Corea i altres paisos del sud-est asiàtic. Espectacular !!

Desprès d’un magnífic dinar, a Cantonigrós ens vam dividir el grup entre els valents que van anar a veure el salt d’aigua de la Foradada i els que van visitar el poble i van poder comprar bon pa i bons embotits de la comarca osonenca. Cal dir que tot i haver plogut força aquest estiu, mes que un salt d’aigua semblava un rajolí d’aigua. Tot i això, l’indret és força maco. Podeu veure el petit reportatge fotogràfic que es va fer durant la sortida. A l’interior de l’exposició no hi estava permès fer fotografies.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *