Acte corresponent al 29 de març de 2017 “Angelina Alós, treballadora de l’art de la ceràmica” i “Historiografía de la Cerámica Española”

En una sala que va resultar petita, es van fer els dos actes previstos al programa, organitzat pel MEL i dins la programació del Mes de la Dona, ressaltar la figura d’Angelina Alós des de tots els besants, evidentment des del besant de ceramista, i la seva vinculació a Esplugues de Llobregat. En va fer la presentació la senyora Pilar Díaz com a alcaldessa d’Esplugues, dient que aquest era l’últim acte programat dins del mes de les dones. L’exposició més artística de l’Angelina va anar a càrrec del ceramista Emili Sempere i la més humana a càrrec de Blanca Morales Alós, filla de l’Angelina.
A continuació es fa fer la presentació del “llibre-enciclopèdia” “Historiografía de la Cerámica Española ” editat per AMPEL a càrrec de l’autor del llibre senyor Emili Sempere i del president d’honor d’AMPEL doctor Jordi Setoain. L’acte es va acabar amb una copa de cava.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *